Tuesday, January 4, 2011

Miss him or missing something?

Kalau ak budak sekolah lagi,sekarang niw ak tak ada peluang nk on9.. Seriusly,ak mengaku..!!.. Sebab abah pasti bising. Yerla,tahun lepas ak SPM..kena struggle gila nk mati ah..!!.. Lagi satu,dalam seminggu ak akan ada lebih kurang 5kali tsyen.. Pergi balek..huh.,serius penat gila beb..!!.. Hanya tuhan saja yg tahu,penat lelah ak.. Ak selalu mengeluh,tapi ak tetap tabah n kuatkan semangat... *HAHA..!!.. Bunyi cam poyo je kan..??.. TAk pe,ak dah abes sekolah..

berita terkini yang menarik..!!..

Yeah,tadi text dak Ngek aka bukan pakwe k..??. *HAHA!. Ak saje je text dia sebab adik ak cakap dia penah tegur adik ak tapi ak xpenah nk tegur.. *Agak geram gak lah.. Tapi sekejap je text ngn dia sebab dia tengah study.. Yerla,form
5 lah katakn.. Dia nk smbung stdy time tu,n cakap "luv u" kt ak.. *HAHA..!!!.. Geli lol..!!.. Sebab tak penah2 dia cakap kt ak cmtu..tetiba ainw lak cakap.??. Ak melompat keringan..tp tak buat pown.. *HAHA..!!..
Short kata : ak suke bila dia cakap cmtu,at least d
ia dah lemahkan ego dia,menyombong tak bertempat dengan ak..!!.. *KAKA!


my lil CRAZY sister..!!..


*SILA ABAIKAN JERAWAT SAYA!..*HAHA! im teens lagi..!!..

Hati ak tak keruan bila orang cakap pasal SPM cane..??.. Aduh,soalan paling lemah otot2 ak nk jawap.. Ak rasa nk tercabut jantung ak ha..bila terkenangkan paper KIMIA.. Dah le,hari paper Kimia tu ak badmood gile.. Smpaikan ak terasa cm tak kena je dengan diri ak.. Ak rasa bersalah sangat2..ape ak buat sebelum sampai sekolah.. Ak baca ayat yg ak ingat..supaya hati ak tenang.. Alhamdulillah..ak dapat jawap dalam keadaan yg tenang.. Itu lah an,perasaan n mood nk jawap SPM mcm2 akn timbul..hinggalah diri sendiri dapat nk kawal..*cet,poyo!..

berita terkini yang buruk :

Ptg td,mak bawak ak menaiki kereta cun dia.. ke tempat kerja yg telah dimaklumkan oleh kawan ak.. Ingatkan pergi,dapat.. Tp sayang,tak dapat lagi.. Yeah,tak rezeki agaknya.. TAk pelah,ak redha.. Ak tak kisah..

Orang kata muke ak dengan adik ak lebih kurang sama jee.. Kdg2 orang terkeliru mana adik n mana akk..??.. Sebab adik ak niw tinggi sikit dari ak.. Dulu pnh la,ak ikot mak g pasar. Ak duduk dalam kereta..tetiba ak ternampak kawan adik ak..budak tu senyum kt ak dalam kereta niw.. Dalam hati ak,mesti dia ingat ak niw Jiha *adik ak.. Sengal je..Muka ak mana sama dengan adik ak tu..!!.. Cuma dulu masa ak sekolah rendah muke ak cun sikit lah dari sekarang sebab dulu TIADA JERAWAT..!!.. Sekarang tak payah cakap..memang sentiasa ada..!..
Makcik ak pernah puji ak "dulu muka bersih je n cantik sekarang kenapa ada jerawat..??..ada pakwe ea..??.." Oh,tidak..!!.. saya single until now.. *HAHA..!!.. *sory kalau ak ter-over acting perasan..sekali sekala aje..


No comments: