Saturday, July 2, 2011

Santau.

Malam tadi bosan so kawan aku buka movie pakai lappy dia. Cerita SANTAU. Yeah,cerita hantu senang katalah kan?. Aku ni sangat takut kalau cerita hantu. So kalau tengok jelmaan hantu tu dalam movie ke cerita kat TV aku akan terjerit. So malam tadi ada lah babak aku terjerit. Normal lah kan? Aku memang camtu. Penakut!


Then,bila nak tidur malam aku rasa tak boleh nak tidur. So aku dah gelisah. Bila dah dapat lelapkan mata..subuh pown aku langgar je. Maksudnya,aku tinggalkan. Hehe. Sebab aku tersedar pukul 5 lebih pagi. Aku dengar azan subuh. Tapi aku rasa perasaan takut aku ada dalam jiwa aku. So aku bantai tidur balik. Last-last aku tersedar pukul 7.30am. Aku takut sebab nak pergi tandas. Dah lah,tandas level aku banyak pintu. Room mate still tidur masa tu,aku tak nak la ganggu dorang. So I continued my sleep jela.


Lepas ni,aku tak nak tengok cerita menyeramkan time malam. Nanti susah nak tidur. HAHA. Aku pernah trauma masa kecik-kecik sebab takut. So aku tak nak benda tu berulang lagi. Sekian.



nota jiwa : aku rasa lapar. Dah sebulan aku skip sarapan pagi sebab nak berjimat berbelanja.

2 comments:

Gua Tertidur said...

bukan skip sbb jimat..tp takut ah tu..wakakakaka,,btl x ckp gua?

Mira_Idora said...

hahaha....
lu nie tahu2 jela..