Tuesday, August 14, 2012

11 Ogos 2012

Pada 11 Ogos yang lalu,genap aku 19tahun. Well,birthday aku tak sambut pun sebab aku dah dewasakan cuma aku request kek kat abah. Hewhew. Dapat pula tu. Alhamdulillah. Sebab bila aku kat Pahang,aku akan rasa macam nak mengidam makan macam-macam. So bila dah ada kat sini dua bulan lebih,aku minta makan macam-macam. Nafsu betul !

Tahun ni raya aku dapat dua pasang baju kurung. Warna biru dan merah. Sedihnya baju aku tu bukan aku pilih sendiri. Orang lain yang pilihkan. Aku terpaksa terima walaupun hati tak rela. Hmm..cerita pasal birthday aku. Pada malam tu,aku tak jangka pun ramai yang akan wish. Maklum lah,aku dah lost contact dengan girlfriend and boyfriendd. Tetiba malam tu mesej masuk. Oh yee !! Tak sangka kawan aku ingat kat aku. How sweet??

Aku rasa bersyukur sebab ada juga kawan-kawan ingat kat aku. Terima kasih Ya Allah. :') Kadang-kadang kita rasa diri kita seperti tak berguna pada diri orang lain,tapi sebenarnya kita akan berguna pada mereka pada waktu susah kelak. Dan masa birthday aku, ada orang bagi kuih raya. Buatan beliau sendiri. Hehehe! Aku tak minta tapi beliau bagi khas untuk aku. Okaylah tuh! Tak perlu nak lebih cerita pula.

Btw,aku akan balik Pahang bulan 9 nanti. Rasa sekejap je kan? Yup,memang sekejap je. Aku tak rasa macam dua bulan cuti derr !! Esok hopefully dapat keluar dengan girlfriend aku. Well,dia agak busy. Tapi aku pun akan busy so kami terpaksa keluar esok sebab lusa aku dah tak boleh keluar. Hoyeaahh !!

p/s : semoga Allah memberkati hidup hambamu ini.

No comments: