Friday, December 2, 2011

FINAL sudah malii !!


Dah bulan DISEMBER aku still cenggini. Dah nak dekat study week. I'm still liked dulu. Aku jenis susah nak move on study hard sebab environment sangat la tidak sesuai untuk aku study dalam keadaan aman. Aku sedih giler sebab dorang tak faham keadaan aku. Aku tak tahu nak cakap apa?


Sometimes i feel so down. Aku rasa hina sangat aku tak macam SPM dulu. Dulu aku rajin stay late sampai pagi nak study punya pasal. Bila sekarang aku selalu fikir which one the best way I can solve my problems?


Bila aku berjauhan dengan family. Aku dapat rasakan aku boleh muhasabah diri sendiri. Walaupun fikiran aku buntu nak selesaikan masalah dengan assignment banyak,projek dan segala bagai?? Aku cuba yang terbaik untuk buat yang terbaik. Aku tahu aku boleh buat. Aku nak berjaya dengan berdiri diatas kaki sendiri. *betul ke ayat aku ini?


Setiap tugasan yang aku dapat, aku cuba buat sebaik mungkin. Walaupun aku takde basic COMPUTER aku cuba sampai lebam. Aku percaya Allah sentiasa berada di sisi kita. Sesusah mana pun tugasan itu, insyaallah aku akan selesaikannya.


nota jiwa : Don't judge book by its cover.

2 comments:

Mardhiyatun Nisa said...

Go Mira go ! Ahaa :D Good Luck fr your exam :)

Mira_Idora said...

thankss beb !