Thursday, January 27, 2011

Indah khabar dari rupa.

actually aku pening kepala ini. Tetiba terasa macam nak pitam tapi relax dan cool. Tiada pape yg perlu dirisaukan. Aku mengaku hari ini aku sedih. Sampaikan aku boleh nangis tadi kt tempat kerja sorang2. Nasib baik tak ada orang perasan. Aku nangis sekejap je.


Dalam meniti hari2 bekerja,aku terasa macam menyesal bekerja. Tapi apakan daya,niat dalam hati tak nak menyusahkan mak dan abah. Tapi aku dah penat dengar semua ini. Aku mengeluh sendirian. Aku menangis keseorangan. FULLSTOP!

2 comments:

qin zyie said...

be strong!!life must g0 on..

Mira_Idora said...

yeah..thats right..!!
thnx ya..!!