Sunday, February 6, 2011

Aku tak hebat macam blogger lain.

sedih..




Aku rasa sedih sikit. Tak banyak pown. sebab hasrat di hati nak beli lah lagi shawl pashmina lagik kat AYUNAR sekali apa aku minta semua habis ! sedih aku. HAHA. Aku berharap sangat dapat ler sebab dari semalam aku membalas email. Tapi hampehs ! Tapelah,tak de rezeki. Redha jela beb ! Err..yg atas tu..pashmina aku beli kat Kak Bella. Tu pown tak pernah aku pakai keluar sebab segan.


Aku ingatkan nak buat header. Baru nak usha muezangelo ha.. Tapi dia akan kenakan bayaran untuk header dia buat. HAHA. Mestilaa..ingat dalam dunia nie benda free je kew..??.. Tandas awam pown kenakan bayaran. Tapi aku malas nak contact dia kt FB. Walaupun kadang2 dia on9,aku biarkan aje. Senang cerita,TAK PAYAH BUAT HEADER. Blog aku bukan popular pown. Maybe aku silent reader kot? Entah laa..


Mood : aku keliru nak pilih UPU mana satu ha.. Nak apply jurutera ? Angah bagi pendapat Sains Komputer. Ada peluang pekerjaan nanti. Kena fikir juga peluang pekerjaan aku nanti. Aiyyooo..mana satu haa..kena minta pendapat mak dan abah.. Mereka lebih tahu dari aku..

2 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

simple je blog ni.. nice lah.. ;)
pasal header, kalo nk header free join la mini contest.. hehe :p

Mira_Idora said...

hahaha....hape2 jela..
xpe r..ak mls nk myusahkan ko..