Saturday, February 12, 2011

siapa tak kenal dia? Aku baru je kenal.


Aku sekadar ingin share je. Gambar di atas adalah REDMUMMY. Nama sebenar den tak tahu lah pula? Aku kenal RM pown dari hotfm dah lama cakap pasal blog. RM ini pown ada blog taw. Dan ada fan page FACEBOOK. Berdasarkan cerita yang aku dapati dia jadi kaya sebab mendapat pendapatan dari menulis blog ini ha. Alah,tengok gambar atas korang akan faham punya!


Aku tengok fan page dia,tengok gambar. Perghh..gila banyak handbag dia. Jeles aku.??. Btw,dia ini agak feymes lahh juga. Tapi isteri orang. Uish,tak sangka aku dia tulis blog je dapat duit banyak oo.. Dia pown ada join nuffnang. Aku baru lagi join nuffnang. HAHA.


Dan dia sangat cintakan warna merah. Merah itu tanda berani,betul ke? entah. RM niw pown cantik orangnya,kaya,uish.cukup package lah.. Boleh tawan hati si jejaka? NAsib baik dah kahwin. Aku baru lagi baca blog dia. Nampak menarik,nanti ada masa aku baca lah yer.


Aku dah rambang mata tengok koleksi handbag dia. Dia ada jual handbag dia bila dia dah busan pakai. Kalau aku la,sayang nk jual. Mahal2 lak tu. Ish3..



*maaf yer RM ambil gambar RM tak bagi tahu.




4 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

anies pn sbnr nyer br je knl ngan RM ni

Mira_Idora said...

oww,sama la kite ek..??
Dia feymes gila laa..Jeles oo.

Quincess Za said...

wahh nuffneng awards ~

Mira_Idora said...

hahaha...
tahu tak pe...
jeles oo..