Monday, March 21, 2011

Melepak itu kerja mengisi masa lopong.

semalam pergi meronggeng Melaka. Sumpah,aku rasa macam malas je nak pergi sebab aku memang xde fulus. Tapi dah janji dengan Joyah,kena ler tepati ikotkan macam malas. Mula2 pergi tunggu satu tempat tunggu Izzah *best friend masa tuisyen.



Seriusly,bende ini memang tidak dirancang. Aku ingatkan jumpa Izzah sekejap tapi lepak sama. Lepas tunggu Izzah pergi Mcd kakak Joyah lapar.
Terpaksa le aku ikut.

*nisa + kak Ain.


Masa kat Mcd aku nampak kawan sekelas form5 aku. Tapi aku tak tegur hanya pandang macam tak kenal je. Biasalah,aku kan sombong sikit. Masa tengah elok2 lepak makan dengan akk joyah. Ada perkara yang tidak ku duga berlaku. Pendek kata,aku di USHA ! Itu je,oke aku tak nak kecoh2 la. Aku dah cermin muka aku dah. Dun't worry !! Tapi aku tak layan sebab aku tak tahu nak balas apa nanti. HAHAHA !

Lepas makan,pergi main bowling. MIBC. Omaiiigoo
dd !!


Aku memang buduh sikit bab bowling ini. Sumpah
tak reti main der. Tapi ada Abe sebelah lorong kami."perghh.kenapa kau handsome bang tapi macam suami orang ler pulek?"


Tapi aku main bedal je main bowling tu. Apa aku t
ahu aku baling je ! Jangan cakap laa,memang ada MASUK LONGKANG punya la. Kan aku dah cakap 'aku tak reti main !'. Aku jadi perasan kejap bila abe sebelah puji aku ! Kuang2. Nisa cakap dengan aku pagi tadi. Aku tak bangga r tapi riak sikit.


*malas nak bebel lagi,tengok jela gambar.

iklan gigi.



Aku TAK HOT la,aku kerek lebih.



Meng-gedik ! Biasalah tu.


nota jiwa : aku suka orang nak kenal dengan aku tapi aku memang tawar hati nak kenal dengan kau der. Takpe,nanti aku datang lagi ! HAHA. *menggila jap!

7 comments:

Cik NIA said...

sedih siak...p x ajak langsong..x per la...aku sedar aku sapa...bile nk kuar ngan C.O.G smuenye x de mse...erm...x pe xpe.. :-(

nisaGemok said...

tak ajak !
yela, siape la aku kan. Sob.sob.
Haha

Mira_Idora said...

nia : aduhhai sygg oii..!!
relax ler der.. Aku kuar pown sebab mase tu nk teman nisa survey gim. Then,tetiba nisa bwk akk dia. Kitaorg g ler jln2. Bukan aku yg plan,berlaku pown mase tu hari ahad. Ahad tu aku free.

nisa : siott je kau.. Eleh,kau keluar dengan kwn2 ko,ada aku jeles?? HAHA ! nanti2 la aku buat reunion LEPAK DENGAN BATCH form5. Xde ler ada yg kecik hati. InsyaAllah,kalau umur aku panjang. Aku rindu kwn2 aku masa form5.

nisaGemok said...

Haha, tau la aku tak kamcing ngan kau. Haha.
Ajak jangan tak ajak.
Haha.

Raji berkata said...

eh dia usha org lain kot (ayat tak puas ati)
hahah ;D

susah kalau keluar dgn kwn nih confirm2 lah lama selagi kita tak tolak selagi tu der ajak kte melepak

Cik NIA said...

ni buat aku nk ngajok ngan ko ni...
ahahaha...
pujuk aku cept...hehee

Mira_Idora said...

nisa gemok : ler..kita rapat ler nak dekat2 spm. Sejak aku duduk sbelah kau dlm kelas fizik uw.. HAHA.

raji : kau mg.. Jeles ke dengki? HAHA
Tw xpe..lepak dgn kwn niw mg pyh nk ajak balik. N duit kena pastikan ada,lepak time xde duit tak best.

nia : menggedik ko niw laa.. Aku sepok nanti bru tw.. HAHA